(ВІДЕО) Фрозен: «Знаю, що разом ми переможемо!»

НАЗАД
14 квiтня 2024 17:26

Прикордонник Кирило на псевдо Фрозен наразі виконує службово-бойові завдання із захисту України від збройної агресії російських окупантів

Це його другий виїзд. Минулого року Кирило уже брав участь у бойових діях на Донеччині.

Хлопець долучився до бойового підрозділу, коли ще проходив строкову службу у Чопському прикордонному загоні. Він та ще дев’ятнадцятеро строковиків відпрацювали відповідні рапорти, після чого їм дозволили виїзд. Хлопці воювали у найскладніших точках фронту у складі штурмової бригади. Їх рішучість та безстрашність дивували навіть досвідчених воїнів.

У ході одного з боїв Фрозен отримав два поранення у ногу, однак продовжував виконувати завдання аж до евакуації. Про звільнення Андріївки, у штурмах якої він брав участь, юнак дізнався уже зі шпиталю.

По поверненні зі сходу, завершенні лікування та курсу реабілітації Кирило повернувся у Чопський загін. Незадовго до демобілізації юнак прийняв рішення підписати контракт з Державною прикордонною службою. Він розповідає: «Я вирішив продовжити службу, щоб воювати. На мою думку, це найперше і найважливіше, що ми зараз маємо робити. Ми маємо вибити ворога і вірю, що Перемога на нашому боці!»

Якщо ти також готовий боронити кордони України, стояти на захисті суверенітету та територіальної недоторканості нашої держави, долучайся до лав Державної прикордонної служби України! Стань частиною потужної команди! Разом ми сила!

З питань прийому, а також для з’ясування додаткової інформації щодо проходження військової служби звертатися до відділу комплектування за телефонами: 0660202662, 0970202662 або до управління Чопського прикордонного загону за адресою: м.Чоп, вул.Головна, 55а.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси